close

Loonschaverij met veel ervaring

Kaan Houtbewerkers bestaat als loonschaverij al meer dan 30 jaar. Wij schaven, profileren en bewerken ruwe houten latten en balken van vrijwel iedere houtsoort en ondersteunen houtleveranciers, groothandels, bouwbedrijven en eindklanten met op maat gemaakte bewerkingen.

Vakmanschap en moderne machines

Met onze jarenlange ervaring weten wij veel over de eigenschappen van hout en kunnen volgens uw wensen de juiste bewerkingen uitvoeren waarbij de kwaliteit van het eindproduct centraal staat. Over de jaren is er veel veranderd. Met de introductie van CNC-gestuurde machines zijn er meer mogelijkheden gekomen om onze productie sneller, schoner en efficienter te laten lopen. Voor de uitbreiding van ons machinepark, zal in het tweede kwartaal van 2021 een gloednieuwe 9 assige schaafmachine van het merk Leadermac aan ons machinepark worden toegevoegd. Deze Leadermac biedt de mogelijkheid tot wel 31 cm breed te schaven en is aanzienlijk efficiënter en schoner.

Image

De historie van Kaan

Oplossing voor alle houtsoorten

In onze houtschaverij schaven, zagen en profileren wij een grote diversiteit aan houtsoorten waaronder:
ruw Azobe, Western Red Cedar, Europees Eiken, Douglas hout, Garapa hardhout, Louro Preto, Padouk, Ipé, Thermisch behandeld Ayous, Fraké, Siberisch Lariks, Scandinavisch Vuren, Grenen en Accoya hout.

Specialist in het schaven van hardhout

Kaan houtbwerkers is de specialist op het gebied van schaven en profileren van hardhout. Vooral bij deze houtsoorten moet er extra aandacht zijn voor de maximale schaafdikte per run om hiermee ongewenste beschadigingen of kleurveranderingen van het hout te voorkomen.

Image

4-zijdig schaven

Zowel machinaal als
computergestuurd.

Image

Snelle levering

Ook voor spoedklussen zijn wij u
graag van dienst.

Image

Voorraadbeheer

Wij ondersteunen u direct met
logistiek en voorraad vraagstukken.

Vooruitstrevend houtbewerkingsbedrijf

Het is de missie van Kaan anno 2020 om een vooruitstrevend houtbewerkingsbedrijf te worden, waarbij in de komende jaren wordt ingezet op duurzame en efficiënte technologie. Het is de missie van Kaan om in 2025 uitsluitend te werken met moderne, efficiënte en schone machines. Daarbij investeren wij ook veel in  de opleiding van de mederwerkers.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de oplossingen van Kaan Houtbewerkers? Neem contact op en laat ons een offerte voor uw project maken.